Waterplant voor L'Oréal in UK
Ontwikkeling en bouw van een waterplant voor de productie van zuiver proceswater voor een productielocatie van L'Oréal in Engeland.

Voor een productielocatie van L’Oréal in Engeland waar o.a. cosmetische producten geproduceerd worden, heeft Lubron Nederland voor haar dochteronderneming Lubron UK een waterplant ontwikkeld en gebouwd voor de productie van zuiver proceswater.

Het hart van de waterplant bestaat uit een omgekeerde osmose-installatie die continu 15 m3/h ontzout water produceert met een geleidbaarheid die kleiner is dan 2 μS/cm. Omdat er door L’Oréal hoge eisen worden gesteld aan de zuiverheid van het water is de complete R.O.-installatie uitgevoerd in RVS 316 L en heeft er een uitgebreide validatie plaatsgevonden.

Via de Europese Lubron-vestigingen worden er in het hoofdkantoor van Lubron te Oosterhout steeds meer watersystemen ontwikkeld en gebouwd die hun kwaliteit en betrouwbaarheid over de gehele wereld bewijzen.

Lubron is een betrouwbare partner met een lokale benadering waarbij de klant nog koning is.