Werken bij Lubron
Lubron biedt interessante carrièremogelijkheden voor zowel starters als professionals. Wilt u graag bij Lubron werken, maar is er op dit moment geen passende vacature? Dan nodigen we u van harte uit om een open sollicitatie te sturen.

Lubron is een toonaangevend en groeiend bedrijf in de industriële- en institutionele waterbehandeling, met vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België. door ruime ervaring en specifieke knowhow heeft Lubron zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een expert op het gebied van proces-, ketel- en koelwaterbehandeling. de organisatie onderscheidt zich door deskundige advisering, het aanbieden van een totaalpakket, eigen analyses, eigen productontwikkeling en een uitstekende service.

We bieden onze collega’s een open, prettige, gezonde en veilige werkomgeving met mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. De medewerkers van Lubron zijn stuk voor stuk toegewijde professionals. Het bedrijf is van een eenmanszaak uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 100 medewerkers, maar de maatschappelijke én onderlinge betrokkenheid is nog steeds die van een klein bedrijf, namelijk: hoog.

Vacatures

Het bedrijf

Lubron is een toonaangevend en groeiend bedrijf in de industriële- en institutionele waterbehandeling, met vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België. Door ruime ervaring en specifieke knowhow heeft Lubron zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een expert op het gebied van proces-,

ketel- en koelwaterbehandeling. De organisatie onderscheidt zich door deskundige advisering, het aanbieden van een totaalpakket, eigen analyses, eigen productontwikkeling en een uitstekende service. Om onze bestendige groei te kunnen blijven realiseren is ons jonge en dynamische team op zoek naar een technisch medewerker buitendienst.

Takenpakket

– Inbedrijfstelling van nieuwe apparatuur.
– Onderhoud en herstellingen op bestaande apparatuur.
– Oplossen van storingen bij onze klanten.

Wat wij verwachten

– Minimaal hoger secundair onderwijs: bij voorkeur elektromechanica, meet en regeltechniek.
– Kennis en/of ervaring van de waterbehandeling is een pluspunt.
– Ervaring als onderhoudstechnieker en /of kennis van installatietechniek.
– Nederlandstalig, met basis Engels en Frans.
– Dynamische persoonlijkheid die zelfstandig, maar ook in teamverband kan werken.

Wij bieden

– Competitief salaris in functie van kennis en ervaring.
– Bediendestatuut met aanvullende voordelen.
– Opleidingen en toekomstperspectieven.
– Zelfontplooiing wordt gestimuleerd en gemotiveerd.
– Een jong en tof team.

Interesse?

Stuur uw sollicitatiebrief met uw cv naar gva@lubron.be, ter attentie van Guy Vandenkerchove.