Werken bij Lubron
Lubron biedt interessante carrièremogelijkheden voor zowel starters als professionals. Wilt u graag bij Lubron werken, maar is er op dit moment geen passende vacature? Dan nodigen we u van harte uit om een open sollicitatie te sturen.

Lubron is een toonaangevend en groeiend bedrijf in de industriële- en institutionele waterbehandeling, met vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België. door ruime ervaring en specifieke knowhow heeft Lubron zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een expert op het gebied van proces-, ketel- en koelwaterbehandeling. de organisatie onderscheidt zich door deskundige advisering, het aanbieden van een totaalpakket, eigen analyses, eigen productontwikkeling en een uitstekende service.

We bieden onze collega’s een open, prettige, gezonde en veilige werkomgeving met mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. De medewerkers van Lubron zijn stuk voor stuk toegewijde professionals. Het bedrijf is van een eenmanszaak uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 100 medewerkers, maar de maatschappelijke én onderlinge betrokkenheid is nog steeds die van een klein bedrijf, namelijk: hoog.

Vacatures

Wil je graag bij Lubron werken, maar is er op dit moment geen passende vacature voor je? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te mailen naar de heer C. Vandenkerchove, e-mailadres: cva@lubron.be.