Werken bij Lubron
Lubron biedt interessante carrièremogelijkheden voor zowel starters als professionals. Wilt u graag bij Lubron werken, maar is er op dit moment geen passende vacature? Dan nodigen we u van harte uit om een open sollicitatie te sturen.

We bieden onze collega’s een open, prettige, gezonde en veilige werkomgeving met mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. De medewerkers van Lubron zijn stuk voor stuk toegewijde professionals. Het bedrijf is van een eenmanszaak uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 100 medewerkers, maar de maatschappelijke én onderlinge betrokkenheid is nog steeds die van een klein bedrijf, namelijk: hoog.

Lubron – het bedrijf

Lubron is een toonaangevend en groeiend bedrijf op het gebied van waterbehandeling, met vestigingen in België, Nederland, Engeland en Duitsland. Door ruime ervaring en specifieke knowhow heeft Lubron zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een expert op het gebied van proces- , ketel- en koelwaterbehandeling. 

De organisatie onderscheidt zich door een deskundige advisering, het aanbieden van een totaal concept, eigen laboratoriumonderzoek en wateranalyses, eigen productontwikkeling en een uitstekende projectbegeleiding en service. 

In het kader van onze groeiende activiteiten op het gebied van de ketel- en koelwater waterbehandeling, zijn wij voor onze vestiging in Puurs (België) op zoek naar een extra gemotiveerde werkkracht. 

De functie

Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe klanten d.m.v. actieve prospectie. Je bezoekt eindklanten, legt contacten met wederverkopers, installateurs,…: je zoekt zelfstandig naar afzetmogelijkheden voor onze diensten in België. Deze prospecten volg je nadien ook zelf op. 

Anderzijds ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de waterbehandeling bij de bestaande klanten in jouw regio. Deze relaties zijn actief in alle takken van de utiliteit en industrie en gevestigd in heel België, voornamelijk Vlaanderen. 

Naast het bezoeken van nieuwe relaties en het onderhouden van bestaande contacten, bestaat je werk voor een groot gedeelte uit adviseren van (potentiële) klanten. 

Als sales & service engineer buitendienst geef je jouw relaties technische en commerciële adviezen over de gevoerde ketel- en koelwaterbehandeling. Je stelt overtuigende servicerapporten, advies en offertes samen en volgt deze op. Verder leg je vereiste informatie vast in onze systemen. Je werkt nauw samen met de commercieel verantwoordelijke in dezelfde regio en de binnendienst. 

De werkzaamheden 

 • Actieve en doelgerichte prospectie bij eindklanten, installateurs, doorverkopers,.. 
 • Je stelt offertes op en volgt deze zelfstandig en nauwkeurig op 
 • Je onderhoudt de klantrelaties in jouw regio en bent verantwoordelijk voor lange termijn relaties 
 • Je verricht bij klanten metingen en analyses over de lopende waterbehandeling 
 • Je adviseert klanten over de lopende waterbehandeling, specificaties en doseringen 
 • Je stelt service rapportages, adviezen en offertes samen en volgt deze op 

Wat breng je mee? 

 • Je bent in het bezit van een bachelor diploma, richting chemie of gelijkwaardig door ervaring 
 • Je bent leergierig, sociaal en je bent goed georganiseerd 
 • Je bent een echte relatie bouwer en sterk in het maken van nieuwe relaties 
 • Ervaring in de sector is een pluspunt, maar geen must 
 • Je beheerst de Nederlandse taal en kan je correct uitdrukken in het Frans en Engels 
 • Rijbewijs B is een must 
 • Je werkt graag zelfstandig én in een team 

Lubron biedt

Lubron Waterbehandeling is een continu groeiend bedrijf dat bestaat uit een dynamische en professionele structuur met korte communicatielijnen en een no-nonsense cultuur. We bieden je een verantwoordelijke en zeer afwisselende baan in een enthousiast en collegiaal team. 

Voor deze functie bieden wij je een marktconform salaris, firmawagen, computer, gsm,.. Je zal in een jong, gedreven team terechtkomen, waar iedereen open met elkaar in communicatie staat. 

Spreekt deze vacature je aan? 

Dan nodigen we je graag uit om je sollicitatie met CV te mailen naar info@lubron.be.

Voor functie-inhoudelijke informatie kun je bellen met Christophe Vandenkerchove, via het nummer: 0476/38.35.35.